Valgas lõhkus hooldekodust lahkunud mees kääridega autorehve

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokku langes kuriteo ohvriks 29 autot.
Kokku langes kuriteo ohvriks 29 autot. Foto: Reporter.ee

Eile õhtul Paju hooldekodust lahkunud 24-aastane mees torkis Valgas kääridega puruks Pikk tänav 28 juures asunud autode rehvid.

Politsei sai teate toimunust kell 3.30 hommikul, kui üks majaelanik teatas, et mitme auto juurest tuleb sisinat, vahendas Reporter.ee videolõik.

Sündmuskohale saabunud politsei asus kohe tegutsema ning tabas Jaama puiesteelt kahtlusaluse. Valga politseijaoskonna ülemkomissari Tõnu Kürsa sõnul tunnistas 24-aastane noormees oma teo üles, kuid teo motiive selgeks teha ei õnnestunud.

Kokku langes kuriteo ohvriks 29 autot. «Läbi torgatud kummide arv oli alguses 81, aga nüüd on viimaste kannatanute tunnistuste kohaselt see arv tõusnud, sest osa komme ei olnud läbi torgatud, aga need olid vigastada saanud,» rääkis Kürsa. «Hetkel on see arv üle 90.»

Reporter.ee andmetel on sama noormees varem ka Tartus autorehve lõhkunud.

Paju hooldekodust saab ta aga iga kell minema jalutada, seal ei hoita mitte kedagi kinni.

«Tema eestkostjal tuleks pöörduda kohtusse, et tema paberid üle vaadata ja paigutada ta kinnisesse asutusse, et järelevalve oleks tema vastu tugevdatud. Siis ei teki ka enam selliseid probleeme,» rääkis Paju hooldekodu tegevusjuhendaja Luise Narõškin. «Meie ei saa teda kinni hoida, meie ei ole vangla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles