Tartus võib veel muretult supelda

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne kanalis ujus eile keskpäeval vaid üks veemõnude nautija. Ujujaid polnud seal menukas puhkamiskohas vähe mitte viletsa vee, vaid hoopis vilu ilma pärast.
Anne kanalis ujus eile keskpäeval vaid üks veemõnude nautija. Ujujaid polnud seal menukas puhkamiskohas vähe mitte viletsa vee, vaid hoopis vilu ilma pärast. Foto: Kristjan Teedema

Tartus ja selle ümbruses oli avalikes supluskohtades vesi pea igal pool väga hea, vaid Anne kanalis veidi halvemas seisus kui mujal. Lämmijärves ja Peipsi lõunaosas tuleks aga sinivetikate pärast ettevaatlik olla.

Anne kanali ääres oli eile keskpäeval vilu ilma pärast vähe rahvast. Kuumadel päevadel kihab see koht aga päikese käes peesitajatest ja ujujatest. Kui puhas ja ohutu on aga nii rahvarohke supluskoha vesi?

Paar nädalat tagasi võetud proovid näitasid, et Anne kanali suplusvee kvaliteet oli piisav. Tartu teistes avalikes supluskohtades ehk Emajõe vabaujulas ja linnaujulas oli vesi väga hea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles