Veeõnnetused aheldavad noored mehed ratastooli

Piret Lakson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas Katariina kail riskivad noored tihti eluga.
Tallinnas Katariina kail riskivad noored tihti eluga. Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht

Pikka aega erakorralises meditsiinis töötanud Kuido Nõmmele ei meenu ühtegi juhtu, kui vettehüppe tagajärjel oleks viga saanud naine.

28. juuni öösel teatati häirekeskusele, et Tartu linnas Turu sillalt on Emajõkke hüpanud meesterahvas, joobes mees toodi viimasel hetkel kaldale ja anti üle meedikutele. 8. juunil hüppas Viljandi rannas vette 23-aastane noormees, kelle kaelalülid said raskeid vigastusi.

Selliseid näiteid on sellest aastast tuua rohkemgi. «Alles see oli, kui Emajõest õnnetult vette hüpanud 16-aastane poiss välja tõmmati. Nooruk sai raskelt vigastada, murdis kaks kaelalüli ja jäi alakehast halvatuks,» tõdes Tartu Ülikooli kliinikumi erakorralise meditsiini osakonna juhataja Kuido Nõmm, kes on üle kümne aasta puutunud kokku kümnete üliraskes seisundis patsientidega, kes on tundmatus kohas pea ees vette hüpanud ja kaelalülid murdnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles