Tõnu Hunt: peadirektori ettepanek oli üllatav

Kertu Kula
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Hunt
Tõnu Hunt Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Politsei- ja piirivalveametist lahkuv ja Moskvasse suunduv peadirektori asetäitja Tõnu Hunt ütles, et PPA peadirektori Elmar Vaheri ettepanek kandideerida erialadiplomaadi kohale oli tema jaoks üllatav, kuid arvab, et igal juhil on õigus komplekteerida oma meeskond ise.

«Mis puudutab võimalikku isiklikku vastuolu, siis ei usu, et sellisel tasemel meeskondade koostamisel emotsioonidel määravat rolli on, kuna emotsioonide pealt langetatud otsused pole kindlasti jätkusuutlikud,» rääkis Hunt.

Hetkel PPAs peadirektori asetäitjana piirivalve alal tegutsev Hunt ütles, et tal on pikaajaline kogemus rahvusvahelises koostöös ning uuel ametikohal on tal plaan seda edasi arendada. «Minu eesmärk on uuel ametikohal kasutada piirivalve head praktikat suhtluses naaberriikidega ka politsei-, pääste-, kodakondsuse- ja migratsiooni- ning regionaalvaldkonna rahvusvahelise koostöö arendamiseks,» märkis ta.

Hundi sõnul ta piirivalve valdkonna töötulemustes ühtegi suurt miinust ei näe ja leiab, et Eesti integreeritud piirihaldus on Euroopa Liidu parimaid ning on korduvalt leidnud tunnustust.

Uuele juhile Rando Kruusmaale soovib Hunt järjepidevuse hoidmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles