Esimene magus suutäis: Radisson Blu hotelli peakokk Irena Dmitrieva alustab 330-kilose tordi lahtilõikamist. Seda jälgivad Ühendriikide suursaadik Jeffrey Levine, peaminister Andrus Ansip ja Ameerika saatkonna asejuht Robert Gilchrist. Muide, tordile kulus 500 muna, 100 kilo suhkrut, 55 kilo vahukoort, 65 kilo maasikaid, 10 kilo mustikaid ja sama palju banaane.
Esimene magus suutäis: Radisson Blu hotelli peakokk Irena Dmitrieva alustab 330-kilose tordi lahtilõikamist. Seda jälgivad Ühendriikide suursaadik Jeffrey Levine, peaminister Andrus Ansip ja Ameerika saatkonna asejuht Robert Gilchrist. Muide, tordile kulus 500 muna, 100 kilo suhkrut, 55 kilo vahukoort, 65 kilo maasikaid, 10 kilo mustikaid ja sama palju banaane. Foto: Peeter Langovits

USA suursaadik Eestis, päikeselisest Californiast pärit Jeffrey Levine ja tema abikaasa Janie Keeler tõid Ameerika Ühendriikide 237. sünnipäevapeoks oma residentsi õuele Pirital koduosariigi sooja tuule ja meele ning ka sealse köögi tulised maitsed.

Kommentaarid
Copy