Rock ja Tarvas said teada vastased, Kalev osaleb Ühisliigas ja Euro Cupil

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivar Valdmaa
Ivar Valdmaa Foto: SCANPIX

Reedel loositi korvpalli Euro Challenge’i sarja alagrupid ning oma vastased said teada ka Rakvere Tarvas ja Tartu Rock. Rock loositi ühte alagruppi koos lätlaste Ventspilsi, rootslaste Södertälje Kingsi ja Austria meeskonna Viini Zepteriga. Tarva vastasteks on Prantsusmaa klubi Dijon, hollandlaste Den Bosch ja Antwerpi Giants Belgiast.

«Ventspils on aastaid tuttav meeskond, kellega Balti liigas mängitud. Mõnes mõttes on isegi kahju, et nendega kohtume,» sõnas Tartu klubi peatreener Gert Kullamäe. «Rootslased on samuti üsna hästi teada ja usun, et Viini meeskond on tüüpiline Kesk-Euroopa klubi, kus on kuus ameeriklast ja ehk sekka ka mõni Balkani mängija.»

Euro Challenge’i sarjas moodustati kaks konverentsi, kus ühes mängivad 16 Lääne-Euroopa meeskonda ja teises 16 klubi Ida-Euroopast. Alagrupist pääseb teise ringi kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles