Ujuja Allan-Kris Malleus alistas Emajõe otsast lõpuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esialgsete plaanide kohaselt Varnjasse ujumine ei tundunud Allan-Kris Malleusele pärast Emajõe lõppu jõudmist enam mõttekas. Praagalt Varnjasse sõitis ta juba paadis (pildil saab Malleus Varnjas õnnitlusi emalt).
Esialgsete plaanide kohaselt Varnjasse ujumine ei tundunud Allan-Kris Malleusele pärast Emajõe lõppu jõudmist enam mõttekas. Praagalt Varnjasse sõitis ta juba paadis (pildil saab Malleus Varnjas õnnitlusi emalt). Foto: Margus Ansu

Hoolimata skeptikute manitsustest astus 20-aastane Allan-Kris Malleus 4. juuli õhtupoolikul Emajõe lähtes vette, et omal jõul 100 kilomeetrit jõe teise otsa ujuda. Kahtlejatel tuli seekord alla vanduda.

Malleuse sõnul oli kahtlejaid palju. Varem on sama katset üritanud mitu inimest, kuid teekond on jäänud ikka pooleli. Nüüdseks on noormees aga tõepoolest esimesena suutnud Emajõe algusest lõpuni ujuda.

«Suck it up!» («Saite nüüd!») ütleb Malleus edasi skeptikutele, kes ennustasid talle ebaedu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles