Tasuta parkimise aeg ajab segadusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Makstes Tartu linna tasulisele parklale sõiduki jätmise eest, jääb alles õigus parkida 15, 60 või 120 minutit tasuta. Sageli sõidukijuhid seda võimalust trahvi saamise hirmus pigem ei kasuta või tähistavad parkimist valesti.

Otsides vastust küsimusele, kuidas B-piirkonnas tund aega tasuta parkimist kasutada, kui maksta ühe tunni eest ja vaja on lahkuda kaheks tunniks, jäävad autojuhid hätta. «Tuleb otsida muu koht,» arvas Ermo Kivi. Teiste võimalustena pakkus ta, et teeks autoga pärast esimest tundi tiiru ja sõidaks parklasse tagasi või maksaks mõlema tunni eest.

Sellises olukorras, kus B-piir­­konnas tasulisel alal on vaja parkida kaheks tunniks, pidas targemaks mujale parkida ka Raido Kont. Ta lausus, et tavaliselt on ta siiski tunniga hakkama saanud. Tasuta aja kasutamise kohta tasulises parklas küsis ta, kas saab üldse nii parkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles