Mahajäetud linnast sündis helimaailm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Efterklangi poisid Casper Clausen (vasakult), Rasmus Stolberg ja Mads Brauer lubavad kolmapäevaks ägedat ja positiivset show’d!
Efterklangi poisid Casper Clausen (vasakult), Rasmus Stolberg ja Mads Brauer lubavad kolmapäevaks ägedat ja positiivset show’d! Foto: Rasmus Weng Karlsen

Taanist pärit indie-bändil Efterklangil on oskus orkestreerida klassikalist ja modernset instrumentatsiooni ning siduda seda ka elektroonikaga. Hea uudis – nad on teel Eestisse! Efterklangi (taani keeles «järelkaja») muusikal on rahustav aura, millest peegeldub armastus muusika vastu. Nad toovad kokku palju eri saunde, erksad folkpop-vokaalid ja lõpp-produkt on muusika, mis ei torma, vaid lõdvestab. Silm puhkab, kõrv puhkab.

Kuigi Efterklangis on kolm põhiliiget – Casper Clausen, Mads Brauer ja Rasmus Stolberg –, on nende live-esinemistel koos märksa suurem punt. Laval ärkab Efterklang tõeliselt ellu! Varem on nad seda Eestis teinud kahel korral Von Krahlis, 10. juulil Kadrioru lossi lilleaias teevad nad seda taas.

Vestlesime bändi basskitarristi Rasmus Stolbergiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles