Tallinna Kalev eemaldas kaks kihlveopettuse kahtlusega mängijat päevapealt meeskonnast

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Kalev peab Elvis Liivamäge (vasakul) petturiks.
Tallinna Kalev peab Elvis Liivamäge (vasakul) petturiks. Foto: Stanislav Moškov / Õhtuleht

Tallinna Kalevi jalgpallimeeskond eemaldas meeskonnast kaks mängijat, süüdistades neid katses tegeleda kihlveopettusega, mis viis laupäevase meistriliiga mängu FC Levadia – Tallinna Kalev ärajätmiseni.

Tallinna Kalevi presidendi Raimo Nõu sõnul üritasid pettusega tegeleda Elvis Liivamägi ja Sander Karu. Kui Karu on sel hooajal meistriliigas Kalevit esindanud viies mängus ning pallinud enamjaolt duubelmeeskonnas, siis Liivamäe puhul on tegemist mitte ainult Kalevi põhimehega, vaid ka Eesti U21 koondises arvestatavat rolli täitva mängijaga – alles kuu aja eest jooksis ta noortekoondise eest Taani vastu väljakule algkoosseisus.

«Kahjuks on tõesti tõendid nende vastu ümberlükkamatud,» lausus Nõu. «Saime mitmest allikast sellekohast infot ja teavitasime seejärel jalgpalliliitu. Loodame väga, et asi piirdub nende kahega, aga ma ei julge täielikult välistada, et asjaga on seotud veel mõni mängija,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles