Muuseum lõi pringli peoks läikima

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klaaskiust ja pahtlist tehtud Läänemeres haruldase pringli kuju oli jääajamuuseumis aastaga pisut kokku tõmmanud ja pragunenud. Eile tegid pringlile saabuva aastapäeva puhul iluravi MTÜ Studio Viridis töötajad Kai Kivi (vasakult), Anne Kabel ja Kristin Kägu.
Klaaskiust ja pahtlist tehtud Läänemeres haruldase pringli kuju oli jääajamuuseumis aastaga pisut kokku tõmmanud ja pragunenud. Eile tegid pringlile saabuva aastapäeva puhul iluravi MTÜ Studio Viridis töötajad Kai Kivi (vasakult), Anne Kabel ja Kristin Kägu. Foto: Margus Ansu

Mammut ja teised loomad said pidupäeva eel kammitud, pisut pragunenud pringel aga päris uue värvi. Äksis asuv Jääaja keskus peab täna suure peoga oma esimest sünnipäeva.

Kuidas on esimene tegevusaasta läinud? «Suure külastatavuse tähe all,» kinnitas Jääaja keskuse juhataja Anneli Parksepp.

Tõsi ta on, sest kui vaadata Tartu linna ja lähiümbruse muuseumide külastusarve, püsib jääajamuuseum umbes 120 000 huvilisega kindlalt esikohal. Seda on märksa rohkem kui Tartu Ülikooli muuseumides kokku. Pisut eespool seisab keskus ka näiteks Eesti Rahva Muuseumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles