Rõõmustav ruumipilt 2012

Tiina Kolk
, Arteri toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruumipilt 2012.
Ruumipilt 2012. Foto: Repro

Eesti Sisearhitektide Liit (ESL) tunnustas juba 36. korda Eesti silmapaistvamate sisearhitektide loomingut – mullu valminud parima avaliku ruumi, näitusekujunduse ja eseme autoreile anti aastapreemiad.

Seekordsetele ESLi aastapreemiatele esitatud töödest valis žürii välja 21 nominenti: kaasakiskuvad muuseumide ja näituste kujundused, hoogsad ülikoolide interjöörid, muljet avaldavad müügisaalid ja bürood, esemete otstarbekad disainilahendused.

Parima avaliku ruumi tiitlile kandideerisid Lennusadam, Tartu Ülikooli varakamber, Tallinna teletorn, ööklubi Bonbon, Eesti Energia esindused ning Turvatehnika, Ignite ja Pirita tee 102 bürood, Tallinna Kaubamaja lastemaailma ja naistemaailma kujundused. 2012 parima avaliku ruumi aastapreemia anti Tartu Ülikooli Narva Kolledžile ja Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles