Viljandimaal uppus traktoriga veevõtukohta vajunud mees

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suislepas veevõtukohta sisse vajunud traktor.
Suislepas veevõtukohta sisse vajunud traktor. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeva õhtul vajus traktoril töötanud mees koos traktoriga vanasse veevõtukohta ning uppus.

Kolmapäeval kell 16.45 teatati häirekeskusele, et Tarvastu vallas Suislepa külas asuvate lautade juures on vanasse kinnikasvanud veevõtukohta vajunud kopp-traktor, mille sees on inimene.

Päästjate sündmuskohale saabudes oli külili vajunud linttraktori kabiin üleni vee all. Esimesena jõudnud Mustla päästjad alustasid koheselt vee välja pumpamist veevõtukohast. Päästjad said traktorist kätte 1979. aastal sündinud meesterahva, keda meedikutel elustada ei õnnestunud.

Kui kaua mees selleks ajaks vee all oli olnud, ei osanud ta eile kell 18.45 öelda, kuid et päästjad kutsus kohale teine sealsamas töötanud traktorijuht, ei juhtunud õnnetus tõenäoliselt väga palju varem, kirjutab Sakala.

Kui päästjad sündmuskohale jõudsid, oli külili vajunud linttraktori kabiin üleni vee all. Traktor kukkus vette vasaku, juhipoolse küljega, mistõttu ei olnud võimalik selle ust enam avada.

Veevõtukoht oli pealt kaetud paarikümne sentimeetri paksuse huumusekihiga ning isegi kohalikel elanikel polnud aimu, et see seal asub.

Suislepa elaniku Enno Feldveberi teada olid traktorid lautade ümber maapinda korrastanud ja lobudikke kokku lükanud paar-kolm nädalat.

Traktori veest välja tõstmisega tegelevad selle omanikud.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles