Usinad rohenäpud kasutavad ära ka vanad kummikud

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ütleb, et kui oma aeda ei ole, siis tuleb see rõdule ise teha.
Laura ütleb, et kui oma aeda ei ole, siis tuleb see rõdule ise teha. Foto: Erakogu

Tarbija24 ootas oma lugejate pilte koduaia lahendustest 19. juunist 8. juulini. Selle aja jooksul laekus 172 pilti. Tarbija24 valis neist välja mõned ning palus neid kommenteerida Räpina aianduskooli aiakujunduse õpetajal Reti Randoja-Mutsil.

«Väga tore, et aiaomanikud koduaeda suvelilledega kaunistavad. Kergem oleks aga aeda soetada lihtsa vormiga terrakota-potid, mis sobivad kokku kõigega ja on vastupidavad, kui soov on taimede eest ka talveperioodil hoolt kanda,» soovitas Randoja-Muts ja toonitas, et õigest anumavalikust üksi ei piisa.

«Anuma põhja on vaja avaust, et sinna mõnesentimeetrine drenaažikiht paigaldada. Samuti tuleb igal kevadel asendada muld uuega. Pärast istutamist võiks see jääda paari sentimeetri võrra anuma servast madalamale, et vesi anuma välisilmet ei rikuks,» rääkis õpetaja, kelle sõnul tuleb taimi kindlasti iga päev kasta ning kord nädalas kastmisväetist kasutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles