Stuudioidee andis teismeline tütar

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Gillberg veeretab garderoobist puutäie laste moerõivaid. Kuigi pildil on ta koos koera Bellaga, on Catano stuudio nimi seotud siiski kassiga (cat – inglise keeles kass). Gillberg peab end loomult inimeseks, kes kõnnib omapead ja käitub intuitiivselt.
Kristel Gillberg veeretab garderoobist puutäie laste moerõivaid. Kuigi pildil on ta koos koera Bellaga, on Catano stuudio nimi seotud siiski kassiga (cat – inglise keeles kass). Gillberg peab end loomult inimeseks, kes kõnnib omapead ja käitub intuitiivselt. Foto: Margus Ansu

Tartus sündinud Kristel Gillberg, kes oma Soome juurte tõttu siit 23 aasta eest lahkus, on Tartus tagasi ning avanud siin stuudio, kuhu loodab meelitada teismelisi lapsi tähtpäevi pidama.

Stuudio asub Tartus Küütri tänaval, kannab nime Catano ning selle saamisloos on oluline osa Kristel Gillbergi 11-aastasel tütrel Sophia-Loreinil. Nimelt oli tütar eelmisel sügisel kimpus just sellega, kuhu kutsuda sõbrad sünnipäevapeoks ning millega seal nende meelt lahutada.

Gillberg meenutas, et algul kaalusid nad koos üht batuudikeskust, siis aga valisid strateegilise laserimängu pidamise koha, aga märkasid, et mitte kõik külalised ei olnud õnnelikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles