Neljas Tallinna piirkonnas väheneb prügiveo hind

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prügivedu.
Prügivedu. Foto: Peeter Langovits.

Linnavalitsus vähendab neljas pealinna korraldatud jäätmeveo piirkonnas teenustasusid, vähendades neid seitsme protsendi võrra tagasiulatuvalt käesoleva aasta 1. juunist.


Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on praeguses raskes majanduslikus olukorras mistahes teenustasude langus igale linlasele positiivne uudis ja on väikeseks leevenduseks neile perekondadele, kus on üks või mitu täiskasvanut hetkel töötud, vahendas Raepress.

Homsel istungil kinnitab linnavalitsus jäätmeveo hinna vähenemise seitsme protsendi võrra Pirita ja Nõmme linnaosas ning Tallinna vanalinnas. Samuti Mustamäe jäätmeveo piirkonnas nr 6: Ehitajate tee (paarisnumbrid alates Haabersti ja Mustamäe vahelisest piirist), Sõpruse pst, Keskuse tn, Mustamäe tee (paarisnumbrid alates 138st), Kadaka tee (paaritud numbrid), Tuuliku tee, Haabersti ja Mustamäe vaheline piir («Szolnoki piirkond»).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles