Mängumaadel plusse miinustest rohkem

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Niitra lustis Vudila mängumaal.
Perekond Niitra lustis Vudila mängumaal. Foto: Margus Ansu

Erinevalt tavalõbustusparkidest ei paku Tartu lähistel paiknev Vudila ega Tallinna lähistel asuv Vembu-Tembumaa passiivset meelelahutust, vaid aktiivsemaid olelusviise alates veeliumägedest ning lõpetades ronimisradadega.

Neli erinevas vanuses last oli küllap piisav põhjus, miks toimetaja kauples just minu pere Vudila ja Vembu-Tembumaa mängumaid testima. Solveigi (14) ja Pauli (1) vahele mahuvad veel Hella (7) ja Bernard (11). Niisiis on noorimat põhjust esimest korda mängumaale viia, samal ajal kui vanimale pakub säärane keskkond huvi pigem viimast suve.

Laste parem hinne Vudilale põhines selliste seiklusparkide olulisimal ehk veeatraktsioonil, täpsemalt veeliumägedel. Kardid ja batuudid on samuti toredad, aga nende juurde lähevad lapsed siis, kui nahk hakkab vees sinakaks tõmbuma. Veeliumäest allalaskmine peab olema võimalikult õudne ja Vudila teeb ses osas Vembu-Tembumaale korralikult ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles