Läbirääkimised käivad, lepinguid veel pole

Postimees
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Samal ajal kui Eesti korvpallielu keeb ümber U20 EM-finaalturniiri, toimetavad Eesti tippklubid Kalev/Cramo ja Tartu Rock vaikselt mängijate turul. Läbirääkimised käivad, kuid lepinguteni pole klubid veel jõudnud.

«Esmalt püüame saada paika oma tartlased, seejärel hakkame tõsisemalt teiste mängijatega rääkima,» sõnas Rocki mänedžer Meelis Pastak. Ta lisas, et lisaks lepinguga seotud Joosep Toomele räägitakse meeskonnas jätkamise üle Tanel Kurbase, Timo Eichfussi ja Vallo Allinguga. Varem on tartlaste leerist kostnud ka huvi Marek Doronini vastu. Esimeste lepinguteni loodetakse jõuda tuleval nädalal.

Kalevi seis on sisuliselt sama – sellel nädalal vaevalt uute lepinguteni jõutakse. Ilmselt sõltub nende jaoks palju ka nädalavahetusel Kaasanis toimuvast Ühisliiga loosimisest, täpsemalt sellest, kas meeskond pääseb otse põhiturniirile või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles