Vaimse tervise hooldekeskus sai uue juhi

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Sooniste
Indrek Sooniste Foto: Sille Annuk

Tartu vaimse tervise hooldekeskuse uus juhataja on Indrek Sooniste, kes varem töötas Tartu linna eakate ja puuetega isikute hoolekandeteenistuse juhatajana.

Vaimse tervise hooldekeskuse nõukogu esimehe Toomas Teini sõnul lõppes endise juhataja Vello Vengerfeldti tähtajaline tööleping ning nõukogu korraldas konkursi.

«Konkursile esitas dokumendid neli-viis inimest. Ka endine juhataja kandideeris,» kommenteeris Tein. «Arutasime kõik põhjalikult läbi. Palusin nõukogu liikmete eelistusi, neid esitati algul kaks – endine juhataja Vello Venger­feldt ja Indrek Sooniste. Aga edasisel valikul olid nõukogu liikmed siiski Sooniste poolt. Usun, et me saime juhiks väga väärika spetsialisti, kelle suur pluss on ta endine, palju aastaid kestnud töö eakate ja puuetega isikutega Tartu linnas. Ta on väga tugev oma ala spetsialist terves Eestis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles