Ida-Virumaa teede ääres hääletavad prostituudid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut klienti ootamas.
Prostituut klienti ootamas. Foto: SCANPIX

Kohtla-Järvel tegutsevad hääletajad, kes pakuvad autojuhtidele seksuaalteenust, kuid kuna prostituudid tegutsevad vabatahtlikult, ei saa politsei nende suhtes midagi ette võtta, vahendas ERRi uudisteportaal.

Politsei- ja piirivalveameti vanempressiesindaja Mari-Riina Risti sõnul on hääletajad Kohtla-Järvel tegutsenud juba aastaid. «Politseil pole nendega probleeme olnud, sest oma keha vabatahtlik müümine pole seadusevastane,» ütles ta ERRi raadiouudistele.

Tema sõnul võib tekkida küsimus, kas tõepoolest polegi prostitutsioon karistatav, kuid tegelikult on politseile teada, et nad tegutsevad üksi ja vahendajateta. «Juhul kui oleks tegemist prostitutsiooni vahendamisega või sunniga pakkumaks seksuaalteenust, siis see oleks juba seadusega vastuolus ja karistatav,» lausus ta ja lisas, et politsei soovitab sellest teenusest keelduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles