Tallinn teeb sügisel ilmselt veel ühe lisaeelarve

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra.
Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra. Foto: Toomas Huik

Linnajuhtide kinnitusel ei ole välistatud, et Tallinn teeb sügisel veel ühe lisaeelarve, sest linna struktuuriüksuste kulud ja tulud vajavad täpsustamist.



«Ärge ahvatlege mind Ansipi käikudega, kes kolm korda lubas, et see lisaeelarve jääb viimaseks ja ükski kord ei pidanud seda lubadust. Me oleme ikkagi riigist nii sõltuvad, et kui näiteks riik võtab vastu otsuse veel kärpida, siis paratamatult see avaldab ka meile mõju,» ütles linnapea Edgar Savisaar tänasel pressikonverentsil vastuseks ajakirjanike küsimusele, kas täna kinnitatud negatiivne lisaeelarve jääb sel aastal viimaseks.

«Linn on teinud igal sügisel lisaeelarve juba sel põhjusel, et linna asutustel on vaja teha korrektuure ja ümberpaigutusi oma kuludes ja täpsustada asutuste omatulusid, sest teadupärast paljud omatulud täituvad just suvekuudel ja selle täpne prognoosimine on keeruline. Nii et sügisel tuleb kindlasti vähemalt selline tehniline ja täpsustav lisaeelarve,» kinnitas ka Tallinna finantsdirektor Katrin Kendra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles