Tallinna kalleim kokteil: 260 euro eest saab juua puhast kulda

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalli joogi sõbrad: kõik need, kes kalleima kokteili tellinud, leiavad koha ka Lounge 24 autahvlil!
Kalli joogi sõbrad: kõik need, kes kalleima kokteili tellinud, leiavad koha ka Lounge 24 autahvlil! Foto: Karli Saul

Reisiportaali jetsettimes.com poolt maailma parimate katusebaaride hulka valitud Lounge 24 terrassil saab nautida Tallinna ilmselt kalleimat kokteili: 24 Carat Golden Sunset maksab 260 eurot ja see valmistatakse lauas otse kliendi silme all.

Kokteil sisaldab Louis XIII de Rémy Martini konjakit, Angostura orange bitterit, salajase retsepti järgi valmistatud virsikulikööri, Moët & Chandon šampanjat,  pruuni suhkru kristalle ning on kaunistatud 24-karaadise lehtkullaga, seda serveeritakse erilises klaasis.

Joogi autoriks on kokteilivõistluste võitja, Lounge 24 mänedžer Tiina Oja.  24 Carat Golden Sunset on sohvabaari menüüs olnud aasta aega ning seda on tellitud neli korda: ükskord oli tellijaks rõõmsas tujus brittide seltskond, veel on jooke ostnud mehed oma kaaslannadele. Kui kalleima kokteili tellija on nõus, saab ta oma nime ja näopildi ka katusebaari kuulsuste seinale!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles