Hobustega rahvast lõbustama!

Katre Tatrik
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rändteater valmis rändama:  üks kolmest Madise talu hobusest teeb teatrirahvale proovisõitu. Juba esmaspäeval algab nädalane rännak Kärust Viljandisse.
Rändteater valmis rändama: üks kolmest Madise talu hobusest teeb teatrirahvale proovisõitu. Juba esmaspäeval algab nädalane rännak Kärust Viljandisse. Foto: Siim Solman

Kolm hobust, kolm vankrit, kolm kutsarit, neli etendust, 25-pealine näitlejate-pärimusmuusikute vägi. Nii võib kokku võtta ühe Raplamaa tüdruku täideläinud unenäo.

See tüdruk on äsja 25-aastaseks saanud vabakutseline näitleja ja muusik Maili Metssalu. Ta on Viljandi Kultuuriakadeemia kaheksanda, nn Krahli kursuse vilistlane. Tema paljuräägitud unenäost – hobuvankritest, tulekeerutajatest ja päris teatritrupist – arenes välja rändteater Vaba Vanker.

Tegelikult rändas Maili Metssalu juba eelmisel suvel mõne näitlejast sõbraga hobuvankril. Koos andsid nad ka ühe etenduse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles