Eesti õpilasfirma kuulutati kogu Euroopa parimaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Euroopa parim õpilasfirma Kolm Põrsakest lõbustab lapsi teadusega. Vasakult tegevjuht Aksel Part, finantsjuht Robin Saluoks, personalijuht Maarja Liiv, tootearendusjuht Thorny Valk ja disainer Taavet Kutsar.
Tänavune Euroopa parim õpilasfirma Kolm Põrsakest lõbustab lapsi teadusega. Vasakult tegevjuht Aksel Part, finantsjuht Robin Saluoks, personalijuht Maarja Liiv, tootearendusjuht Thorny Valk ja disainer Taavet Kutsar. Foto: Grichka Martinetti

Eile valiti Londonis toimunud Junior Achievementi ja Young Enterprise’i võistlusel 35 Euroopa õpilasfirma seast parimaks Tartu Hugo Treffneri gümnaasiumi õpilasfirma Kolm Põrsakest, mis korraldab lastele teadusetendusi.

Euroopa parim õpilasfirma selgitati välja kolm päeva kestnud võistlusel, millel osalesid oma koduriigis parimaks kuulutatud firmad. 11-liikmeline majandusspetsialistidest koosnev žürii oli oma otsuses üksmeelne ning Eesti võit oli sama hästi kui kindel juba pärast kirjalike aruannete läbitöötamist, ütles Tallinna Lennujaama juhatuse esimees ja võistluse žürii liige Rein Loik.

«Kolm Põrsakest on üldse üks läbi aegade parimaid Eesti õpilasfirmasid,» rõhutas Loik, kes on ise ka Junior Achievement Eesti nõukogu esimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles