Kalamaja kalmistupargis valmib laste mänguväljak

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel sügisel kaevati Kalamaja pargis alles kaablikraave.
Eelmisel sügisel kaevati Kalamaja pargis alles kaablikraave. Foto: Toomas Huik.

Täna alustasid firmad Oma Aed ja Anrema Grupp linna keskkonnaameti tellimusel Kalamaja kalmistupargi laste mänguväljaku ehitustöödega.


Abilinnapea Deniss Boroditš märkis, et esialgselt pargi keskossa kavandatud mänguväljak rajatakse tahapoole vana kellatorni kõrval olevale platsile. Niisuguse lahendusega olid tema sõnul nõus ka Kalamaja seltsi liikmed, kellega koos rekonstrueeritava pargi projektid läbi arutati.

Praegu käivad mänguväljaku aluspinna ettevalmistustööd. Sellele järgneb mänguelementide ning kummist turvaaluse paigaldus. Mänguplats tuleb tagasihoidlik, välditud on suuri ja massiivseid atraktsioone, et mitte varjata vaadet läheduses paiknevale ajaloolisele kellatornile.

Laste mänguväljakule elementide paigaldamiseks ja sellega kaasnevate ehitustööde tegemiseks kuulutas keskkonnaamet välja riigihanke, mille võitsid OÜ Oma Aed ja OÜ Anrema Grupp. Mänguväljaku rajamine läheb maksma 1,8 miljonit krooni. Ehitustööd peavad lõppema 15. juuliks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles