G4S tabas Ülemiste järvel järjekordsed röövpüüdjad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste järvel tabatud röövpüüdjate varustus.
Ülemiste järvel tabatud röövpüüdjate varustus. Foto: G4S

G4Si patrull tabas eile õhtul Ülemiste järve äärest taas kaks röövpüüdjat.


Viimastel päevadel on G4S Ülemiste sanitaarkaitsetsoonis loata kalapüügi tõkestanud kolmel korral, kinnitas turvafirma kommunikatsioonidirektor Andres Lember.

«Kaks silmanähtavate alkoholijoobe tunnustega meest jäid G4Si patrullile vahele 10. juunil kella 19 paiku. Ülemiste järve sanitaarkaitsetsoonis loata viibinud ja röövpüügiga tegelenud mehed peeti kinni ja anti koos püügivahenditega keskkonnainspektorile üle,» rääkis Lember. Ta lisas, et turvatöötajad lasksid meestel enne keskkonnainspektori saabumist järve äärest kokku korjata ka nende tekitatud prahi ja olmejäätmed.

Sel esmaspäeval veidi enne kella 21 pidas G4Si patrull Ülemiste järve sanitaarkaitsealal kinni ühe meeskodaniku kolmest, kes olid veekogul kummipaadiga ja püüdsid kala. Läbi võsa kaldale tulnud mehel olid jalas pikad kalamehekummikud. Kahel ülejäänud mehel õnnestus sõuda teisele kaldale ja läbi soise ala koos paadiga metsa põgeneda. Kinnipeetud röövpüüdja anti üle keskkonnainspektorile.

Ülemiste sanitaarkaitsealal ebaseaduslikult kalastanud mees tabati ka 7. juuni õhtul kella 20 paiku. G4S andis mehe koos püügivahendi ja saagiga keskkonnainspektorile üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles