Skype'i president: Eesti taust on meile oluline

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype netitelefon.
Skype netitelefon. Foto: Toomas Huik.

Skype'i president Josh Silverman kinnitas Californias visiidil viibivale president Toomas Hendrik Ilvesele, et Eesti taust on ettevõtte kõikidele töötajatele oluline, teatas

ERR Uudised

.

«Meie Eesti taust on oluline meie kõigi jaoks Skype's, tänagi töötab suur osa meie töötajaist Eestis ja sealt tulevad paljud uuendused,» ütles Silverman «Aktuaalsele kaamerale».

Kui maailma suurim internetioksjon, E-Bay Skype'i ostis, räägiti palju sünergiast, mis tekib. Kahe firma klapp ei osutunud siiski selliseks kui oodati ja nüüd kõneldakse Skype'i börsile minemisest iseseisva firmana.

«E-Bay on teatanud kavast viia Skype 2010. aasta esimesel poolel iseseisva firmana aktsiaturule,» tunnistas Silverman.

President Ilves külastas ka maailma suurimat küberturvalisusega tegelevat firmat Symantec, mille tuntuim toode on arvutikaitsesüsteem Norton ning millel on ka Eestis haru, kus töötab 60 inimest.

President Toomas Hendrik Ilves ütles Californias visiidil viibides, et Eesti ja maailma kõrgtehnoloogia firmade koostööl on tulevikku, sest me saame tehnoloogiast rääkides teineteisest aru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles