Marika Blossfeldt: ainult puhkust!

Katre Tatrik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Blossfeldt on elus tasakaalu leidnud: teravilju soovitab ta süüa tervelt ja vältida jahutooteid, sest keha töötleb jahu kiiresti suhkruks, mis põhjustab suurt veresuhkrutaseme 
kõikumist, mis omakorda võib teha inimese väsinuks, tujukaks ja keskendumisvõimetuks.
Marika Blossfeldt on elus tasakaalu leidnud: teravilju soovitab ta süüa tervelt ja vältida jahutooteid, sest keha töötleb jahu kiiresti suhkruks, mis põhjustab suurt veresuhkrutaseme kõikumist, mis omakorda võib teha inimese väsinuks, tujukaks ja keskendumisvõimetuks. Foto: Peeter Langovits

Ei, mina siin ei puhka, tuleb Marika Blossfeldti kiire vastus küsimusele, kas tal Läänemaal Rame lahe ääres Polli talu loomingulises keskuses jooga-, tantsu-, balleti-, toidu- ja kokalaagrite korraldamise vahel ka endale aega jääb.

Blossfeldt on juba viimased kaheksateist aastat jaganud end Läänemaa ja Ameerika idakalda vahel.

Eelmisel nädalal oli tema sõnul Polli ajaloos esimene kord, kui ta oli oma talus päris üksinda. «Mul oli just kaks nädalast laagrit selja taga ja olin suhteliselt väsinud,» räägib Blossfeldt.  «Esimesed kaks päeva olin lihtsalt mere ääres – võtsin päikest ja käisin ujumas.» Ent juba varsti leidis Blossfeldt end talu saunast kirjanike stuudiost tööd tegemas. «Seal on nii kerge keskenduda. Ma tõeliselt nautisin seda,» kiidab Blossfeldt stuudiost avanevat vaadet, mida tal endal harva näha õnnestub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles