Briti Cosmo Tallinnast: gurmaanide unelm

, tallinncity.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna südalinn. Pildil Oleviste kiriku tornist. Toompea.
Tallinna südalinn. Pildil Oleviste kiriku tornist. Toompea. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Naisteajakirja Cosmopolitan Suurbritannia väljaande reisiosa kirjutab pikas ülevaates Tallinnast.

Ajakiri tõstab esile suve, kui Eestimaal on tervelt 19 tundi päevavalgust, linna ilmestavad restoranide terrassid ning kohalike puu- ja köögiviljade rohkus teeb Eesti pealinnast foodie-reisi ideaalse sihtkoha. «Kuid see on maagiline, romantiline puhkusepaik ka talvel, kui külm on kaunis krõbe, meri jääs ja jõuluturg saanud sisse õige hoo,» kirjutab Briti Cosmo.

«Suhteliselt väike Tallinn on täis igat stiili restorane, kus leidub valikut igale maitsele: lihtsaid ja häid toite pakkuvatest söögikohtadest köögikunsti tipptasemel roogadeni välja,» nendib ajakiri.

Restoranidest saavad ajakirjalt rohkelt kiidusõnu Leib Resto Ja Aed, Cru, Mekk, Neh ja Ö, samuti vanalinnas asub Beatrice’i kodurestoran. Pidutsejatel soovitatakse siirduda poppi ja noortepärasesse Kalamajja, võtta näiteks baaris Pudel mõned õlled.

Vaatamisväärsustest tehakse keskaegse vanalinna kõrval kummardus ka Kadriorule.

Kaunite fotodega illustreeritud artiklit vaata siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles