Euroopa meister Anžela Voronova: emotsioonid on ilusad

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anžela Voronova krooniti esmakordselt Euroopa meistriks.
Anžela Voronova krooniti esmakordselt Euroopa meistriks. Foto: EPSO

Laskja Anžela Voronova tuli Horvaatias Osijekis toimuvatel laskmise Euroopa meistrivõistlustel naiste 300 meetri standardharjutuses 3 x 20 Euroopa meistriks.

Seejuures on Voronova tulemus, 586 silma, äärmiselt kõrgest klassist – see jääb kehtivast maailmarekordist maha vaid kahe silmaga. «Emotsioonid on ilusad, panin võistlusele kena punkti,» lausus Voronova ise tagasihoidlikult. «Eile (üleeile – toim) tulime ka naiskonnaga medalile, seetõttu oli hea võistelda. Aga Euroopa meistriks tulek on minu jaoks mõistagi midagi uut.»

Voronova kuulus enne võistlust kümmekonna favoriidi sekka, kuid liigset närvipinget see ei lisanud. «Oli selge, et konkurendid on tugevad. Tehniliselt õnnestus teha korralik võistlus, aga maailmarekordi lähedale küündinud summa mind ei üllatanud – teadsin, et hea koha saavutamiseks pean laskma hea summa, ja olin selleks tulemuseks valmis. Samas tulid ka mõned vead sisse, nii et loodetavasti saab seda summat tulevikus veel parandada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles