Väiksed sulid petavad häid inimesi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärastlõunal ilmuvad Tartu kesklinna poisid, kes pakuvad kolme euro eest kaarte, mida nad enda sõnul müüvad haigete laste toetuseks. Pildil olevad kaks kaarti ostnud fotograafi Kristjan Teedema kuus eurot rändasid aga hoopis kaardimüüja taskusse.
Pärastlõunal ilmuvad Tartu kesklinna poisid, kes pakuvad kolme euro eest kaarte, mida nad enda sõnul müüvad haigete laste toetuseks. Pildil olevad kaks kaarti ostnud fotograafi Kristjan Teedema kuus eurot rändasid aga hoopis kaardimüüja taskusse. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kesklinnas müüb neli-viis poissi endi sõnul haigete laste toetuseks soolase hinnaga postkaarte. Väiksed müügimehed valetavad nii et silm ei pilgu, raha rändab nende endi taskusse.

«Tere, toetage Eestimaa haigeid lapsi,» pöördus Raekoja platsil postkaartidega ringi jalutanud kleenuke poisike vastutulijate poole. Mõni läks edasi, mõni otsis aga välja rahakoti, andis poisile kolm eurot ja sai vastu postkaardi.

Kaardimüüjat veidi kaugemalt jälginud Tartu Postimehe suvereporter Merilyn Säde astus ligi ja uuris, millega tegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles