Vesik-Kollo võitsid EMil esimese mängu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Austrias toimuvatel rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel said Rivo Vesik ja Kristo Kollo eile turniiri esimese võidu, kui alistasid Šveitsi paari Philip Gabathuleri ja Jonas Weingarti 2:0 (18, 17).

Vesiku sõnul sujus mäng eile hästi. «Esimese geimi algus oli krobeline, aga keskel saime mängu käima ja taktika töötas,» rääkis Vesik. «Täna ei olnud asju, mis oleksid ebaõnnestunud. Blokk töötas, kaitse oli hea, enda rünnakul tegutsesime hästi – kõik sujus. Esimeses kohtumises olime hädas servi vastuvõtuga, aga selle saime korda,» ütles Vesik, tunnistades, et turniiri avamängus oli eestlastel võimalus võita Itaalia paari Paolo Nicolaid ja Daniele Lupod.

Selle asemel tuli vastu võtta 0:2 (–16, –20) kaotus ning täna peaks ees ootama kohtumine alagrupi teise ja kolmanda koha peale. Eile õhtul polnud Vesik aga mängu toimumises kindel, sest Šveitsi paar Sebastian Chevallier ja Mats Kovatsch jätsid Kovatschi vigastuse tõttu eilse mängu vahele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles