Riigikogu reformierakondlasi hakkab juhtima Peep Aru

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Aru.
Peep Aru. Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna toimunud riigikogu Reformierakonna fraktsiooni koosolekul valiti ühehäälselt fraktsiooni esimeheks endine fraktsiooni aseesimees Peep Aru. Senine fraktsiooni juht Keit Pentus valiti eile parlamendi aseesimeheks.

Fraktsiooni aseesimeheks valiti Rain Rosimannus ja aseesimehena jätkab ka Rein Aidma, teatas Reformierakond.

Aru sõnul on fraktsiooniliikmete usaldus tema jaoks suur väljakutse. «Fraktsiooni esimehena on minu prioriteediks sujuv ning produktiivne koostöö kõikide teiste parlamendifraktsioonidega,» lisas ta.


Peep Aru sai 2005. aastal tuntuks kui koos teise riigikogulase Toomas Teiniga laamendasid purjuspäi Tallinna kesklinna ühes baaris ja viidi arestimajja. Selle vahejuhtumi järel lahkusid mõlemad mehed riigikogust ning nende asendusliikmetena tulid parlamenti Tõnis Kõiv ja Igor Gräzin.

Peep Aru oli aastatel 1999-2003 ning 2005-2007 Viljandi linnapea. Aastatel 1997 kuni 1999 oli ta regionaalminister Mart Siimanni valitsuses. 

Loe lisaks «Peep Aru ja Toomas Tein lahkuvad Riigikogus»,  «Riigikogulased Toomas Tein ja Peep Aru laamendasid baaris».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles