Rock alustas treeninguid, uusi lepinguid veel pole

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki treeningul osales eile hommikupoolikul kümmekond meest. Kas mõni neist teenib järgmiseks hooajaks Tartu klubiga ka lepingu, peaks selguma lähitulevikus.
Rocki treeningul osales eile hommikupoolikul kümmekond meest. Kas mõni neist teenib järgmiseks hooajaks Tartu klubiga ka lepingu, peaks selguma lähitulevikus. Foto: Kristjan Teedema

TÜ/Rocki korvpallimeeskond alustas nädala alguses taas peatreeneri juhendamisel ühistreeninguid. Uueks hooajaks on leping sõlmitud siiski vaid keskmängija Joosep Toomega.

«Eks lahtisi otsi on endiselt palju, aga hakkasime vaikselt pihta. Treenivad ka need, kes on ilma lepinguta,» lausus meeskonna peatreener Gert Kullamäe ning mainis teiste hulgas Marek Doroninit, Tanel Kurbast ja Valmo Kriisat. Samuti osalesid nädala algusest treeningutel näiteks Kristjan Meister ja Kent-Kaarel Vene.

Kuna lepinguid veel pole, ei soovinud Kullamäe kõiki osalejaid nimepidi üles lugeda. «Siin on igasuguseid. On nooremaid ja vanast kaardiväest. Üsna kirju seltskond. Mul oma poiss  (Kristian Kullamäe – toim) ka siin,» lausus ta ja lisas kohe, et 14-aastast Kristianit ei maksa Rocki uue hooajaga seostada. «Ei-ei, me räägime ikka meeste korvpallist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles