Saladus on head laulud

Silvia Urgas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna astub French Films lavale kell 14.30 Tartu loomemajanduskeskuse pargis ja kell 1.30 öösel Vilde kohvikus, klubi uksed avatakse aga juba kell 21.
Täna astub French Films lavale kell 14.30 Tartu loomemajanduskeskuse pargis ja kell 1.30 öösel Vilde kohvikus, klubi uksed avatakse aga juba kell 21. Foto: freomchflms

Eile alanud Tartu muusikanädala päike jõuab seniiti täna õhtul, mil Vilde majas astub üles 15 artisti kolmel laval, kokku võib ülikoolilinnas sel nädalavahetusel näha 23 esinejat.

Festivali tuntuim välisartist on ilmselt Soome indie-kvintett French Films, kellel hiljuti ilmus teine album «White Orchid», mille promomiseks on bänd juba märtsikuust ringi tuuritanud, rännutee on French Filmsi viinud Soomest nii Hiinasse, Suurbritanniasse kui ka USAsse.

Muuhulgas muusikasaidile Pitchfork jõudnud bändi laulja ja kitarrist Johannes Leppänen peab koduriigist väljamurdmise saladuseks heade laulude kirjutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles