Eesti koolipoisid sattusid ekskursiooni ajal relvastatud röövi ohvriks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Prantsusmaa linna Bollène külastamine jääb saare noortele eredalt meelde.
Lõuna-Prantsusmaa linna Bollène külastamine jääb saare noortele eredalt meelde. Foto: Wikipedia

Kuressaare gümnaasiumi 11. klassi seitse noormeest sattusid möödunud neljapäeval Prantsusmaal silmitsi kahe kurikaelaga, kes püstoli ähvardusel poistelt videokaamera röövisid.

Pärast Lõuna-Prantsusmaa väikelinna Bollène'i hotelli jõudmist otsustasid seitse noormeest õhtul umbes kaheksa paiku linna peale uitama minna, kirjutab Meie Maa.

Tagasiteel sooviti teekonda lühendada ning satuti lõigates majadevahelisse sisehoovi, kust läbipääsu polnud. Ootamatult ilmus välja kaks tundmatut, kes poisse püstoliga sihtides nõudsid välja neil kaasas olnud videokaamera. Pärast videokaamera kättesaamist lasti ehmunud noored minema.

«Kuna ma ise pealtnägija polnud, siis usun poiste juttu relvastatud röövist. Midagi peale videokaamera neilt ära ei võetud,» lausus Viru Reisid giid Maie Sööt, kes kohe pärast poiste hotelli tagasiilmumist kutsus kohale kohalikud korrakaitsjad. Tema sõnul tuleb vargusi ette peaaegu iga reisi ajal, kuid relvaga ähvardamist ja röövimist nende firmas ei mäletata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles