Muugal võttis tööõnnetus mehe elu

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eile õhtul kella 16.44 ajal juhtus Harjumaal Muuga sadamas õnnetus, kus hukkus külili paiskunud tõstuki alla jäänud masina juht.

«Harjumaal Muuga sadamas libises tõstuk estakaadilt alla sõites ning paiskus küljele. Masina juht jäi tõstuki alla, ning juhtunu kohta on alustatud kriminaalmenetlust.» teatas Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Aleksandra Šljušenkova

Teise tõstuki abiga tõsteti õnnetusse sattunud masin üles ning päästjad said juhi kätte. 48-aastast meest enam kahjuks päästa ei suudetud.

Šljušenkova sõnul on surnukeha saadetud kohtuarstlikule lahangule ning juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi 197 tunnustel, mis käsitleb töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramist, kui sellega on ettevaatamatusest tekitatud inimesele raske tervisekahjustus või põhjustatud inimese surm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles