Aegna sadamas valmis ootepaviljon

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ootepaviljoni paigaldustööd.
Ootepaviljoni paigaldustööd. Foto: Kesklinna valitsus

Aegna saare sadamasse paigaldati statsionaarne ootepaviljon, et Eesti muutlik ilm Aegnale reisijaid ka tuulise vihmase ilma puhul võimalikult vähe häiriks.


«Eelmine aasta tõestas, et Aegna saar on saanud populaarseks nii tallinlaste kui ka välismaalaste seas,» ütles kesklinna vanem Marek Jürgenson.

«Aegna laevaliinil teenindati mullu ligi 9000 reisijat. Kaunis saar, mis on Tallinna Kesklinna territoriaalne osa, on pakkunud huvi nii eeslastele kui ka välismaalastele ja õnneks huvi puudust pole ka tänavu märgata. Oleme oma puhkepärlisse panustanud oma eelarvest juba kolm-neli viimast aastat. Sügisel valmis loodusmaja. Koostöös kohalike aktivistidega rajasime matkarajad, paigaldasime teeviidad, saare vaatamisväärtuste kaardid. Mullu sai kohale suur peokiik ja rajati jäätmejaam,» rääkis kesklinna vanem.

Kesklinna valitsuse tellimusel ehitas ootepaviljoni Eco Hous OÜ. Töö läks koos transpordi ja paigaldusega maksma 92 000 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles