Algav Nõmme tee remont suunab liinibussid eemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tee-ehitus.
Tee-ehitus. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Tallinna Teede AS alustab juuni lõpus Nõmme tee rekonstrueerimist Linnu tee ja Tammsaare tee vahelises lõigus; seoses ehitustöödega suunatakse bussid nr 17 ja 17A alates 29. juunist ümbersõidule Tondi tänava kaudu.

Ehituse lõpetamise tähtaeg on abilinnapea Deniss Boroditši sõnul 15. oktoober ja tööd lähevad maksma 22,4 miljonit krooni.

«Kui käesoleval aastal rekonstrueeritav 920 meetri pikkune lõik Linnu teest Tammsaare teeni valmis saab, on enam kui 2,5 kilomeetri pikkune Nõmme tee kogu ulatuses korralikult valgustatud, uute valgusfooridega ja kergliikusteedega, mis parandab tunduvalt kogu piirkonna liiklusohutust,» ütles Boroditš.

Rekonstrueerimise käigus uuendatakse ka veetrasse ja reovee kanalisatsiooni ning rajatakse sadevete kanalisatsioon.

Nõmme tee ümberehituse projekteeris AS K-Projekt.

Esimene lõik Nõmme teest (Kotka tänavast kuni Tedre tänavani) rekonstrueeriti 2007. aastal, möödunud suvel remonditi keskmine lõik kuni Linnu tee ristmikuni.

Bussid Tondi tänavale

Tallinna Transpordiamet teatel suunatakse tänava ümberehituse ajaks, alates 29. juuni kella 09.00-st kuni 30. septembri kella 24.00-ni liinide nr 17 ja 17A autobussid mõlemal suunal ümbersõidumarsruudile.

Bussid sõidavad marsruudil Nõmme tee - Linnu tee - Tondi tänav - A.H.Tammsaare tee ja Retke tee. Peatused tehakse ümbersõidumarsruudile jäävates peatustes, välja arvatud Tammsaare teel kesklinna suunal paiknevas Retke tee peatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles