Kaitseväe juhataja tunnustas õppekogunemisel osalevaid reservväelasi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots.
Kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots. Foto: Peeter Langovits

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Ants Laaneots tänas täna Võrumaal Sulbi külas õppekogunemise SIIL 2 lõpurivistusel reservväelasi.


«Tänan teid tubli teenistuse ja kõrge kaitsetahte eest. Eesti riigikaitsele annavad otsustava jõu sõjaliselt välja õpetatud kodanikud, kelle riik reservist kriisi korral teenistusse kutsub,» ütles Laaneots.

Reservväelaste õppekogunemine lõpeb pühapäeval alade koristamise ja varustuse hooldusega. 1.-21. juunini kestva kaitseväe aasta suurima reservõppekogunemise SIIL 2 eesmärgiks oli värskendada ühe Lõuna Kaitseringkonna reservpataljoni sõjalist väljaõpet ja kontrollida lahinguvõimet.

Õppekogunemisel uuendati jalaväepataljoni reservohvitseride, -allohvitseride ja -sõdurite erialaseid oskuseid, värskendatakse teadmisi kaitseväe ülesannete, ülesehituse, ohutustehnika, relvade, topograafia, sideprotseduuride ja taktika alal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles