Hispaania suvituskohas tapeti eestlane

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania kuurort Ibiza.
Hispaania kuurort Ibiza. Foto: AFP / Scanpix

Hispaania politsei otsib taga 31-aastast itaallast, keda kahtlustatakse oma kaaslase, 24-aastase Eesti kodaniku Alvar Paasi surnuks pussitamises.


Esialgsetel andmetel toimus mõrv esmaspäeva ööl vastu teisipäeva Ibiza majutusasutuses Sant Antoni de Portmany, teatab Diario de Mallorca.

Tapetut oli löödud üks kord kööginoaga kaelapiirkonda. Nuga leiti mõrvapaigast. Tapetud eestlane leiti alles teisipäeva hommikul  ja selle avastas koristaja. Uurijad ei välista, et kahtlustatav võis saarelt lahkuda juba teisipäeva hommikul, enne mõrva avastamist.

Mõlemad mehed tulid saarele esmaspäeval Londonist. Siiani pole õnnestunud kindlaks teha mõrva motiivi, samuti pole leitud ühtegi tunnistajat.

Kahtlustatava tabamiseks on välja antud rahvusvaheline vahistamismäärus.

Eesti saatkonda Madriidis on surmajuhtumist teavitatud, teatas välisministeerium. Saatkond abistab Hispaania ametivõime hukkunu isikusamasuse tuvastamisel.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles