Võistlused muudavad Viru- ja Võrumaal liikluskorraldust

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralli
Ralli Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Seoses Viru Ralliga on osa teelõike Virumaal suletud, Võrumaal toimuva rattavõistlusega seoses kehtivad osadel teelõikudel kiirusepiirangud. Maarahva laada tõttu on sõidukiirust piiratud ka Vastseliina kandis.

Rattavõistluste tõttu on täna kella 12-st kuni 17-ni kehtestatud kiiruspiirangud 30km/h Võrumaal Kose-Käbli ja Rõuge-Rebäse-Haanja maanteede erinevatel lõikudel, teatas maanteeinfokeskus. Liiklust korraldavad ka reguleerijad.

Vastseliinas toimuva maarahva laada tõttu on kiiruspiirangud 30km/h Rõuge-Vastseliina ja Vastseliina-Kirikumäe maanteedel Vastseliina aleviku piires ning 50 km/h Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel 6,8 km ulatuses Vastseliina sissesõitude vahel.

Piirangud Lääne-Virumaal

Seoses Viru Ralliga on täna Lääne-Virumaal võistluseks suletud kella 7.50-st kuni 10-ni Kadrina - Assamalla tee kilomeetritel 10,8-11,3. Ümbersõit toimub marsruudil Jõepere - Salda - Udriku - Kadrina kaudu.

Kella 11.50-st kuni 14-ni on suletud Mõdriku- Kehala tee kilomeetritel 5,2 -7 ja Saueaugu - Kantküla tee, ümbersõit on marsruudil Kehala - Pajusti - Vinni - Mõdriku - Kantküla.

Kella 12.20-st kuni 14.30ni on suletud Põlula - Liiva tee kilomeetritel 1,8-2,9, ümbersõit on marsruudil Sae - Nurkse - Põlula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles