Mahtra suurkontserdi tõttu muudetakse liikluskorraldust

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahtra ürituse reklaam.
Mahtra ürituse reklaam. Foto: http://www.mahtramuuseum.ee/

Raplamaal täna toimuva «Tagasi Mahtrasse» ürituse tõttu piiratakse sõidukiirust Juuru alevikus, õhtuse kontserdi ajaks suletakse kontserdipaigas üks teelõik.

Täna toimuva rahvaürituse tõttu piiratakse alates kella 15-st kiirust Raplamaal Juuru alevikus Tallinna maanteel ja Juuru-Järlepa maanteel, teatas maanteeinfokeskus.

Õhtul toimuva kontserdi ajal on kontserdipaigas Juuru-Järlepa maantee 4. kilomeetril Mahtras tee suletud ja liiklus suunatud ümbersõidule mööda kohalikke teid. Liiklust aitavad korraldada ka reguleerijad.

Jalgrattavõistluste tõttu on Haapsalu-Laiküla maantee alguses ja Valgevälja teel kiirus täna kella 11-15 piiratud 50 km/h.

Samal põhjusel on kella 12-17 vahel kehtestatud kiiruspiirangud 30km/h Võru maakonnas Rõuge-Rebäse-Haanja ja Käätso-Rõuge-Luutsniku maanteede erinevatel lõikudel. Liiklust seal korraldavad ka reguleerijad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles