Veitmani abikaasa väitis, et ei tea mehega toimuvast midagi

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Veitmani abikaasa ütles eile pärastlõunal, et ei tea midagi mehega toimuvast. «Minuga on kõik hästi!» ütles naine viisakalt ja kiirustas kuhugi.
Vladimir Veitmani abikaasa ütles eile pärastlõunal, et ei tea midagi mehega toimuvast. «Minuga on kõik hästi!» ütles naine viisakalt ja kiirustas kuhugi. Foto: Toomas Huik

Eile pärastlõunal ootas Vladimir Veitmani abikaasa oma Tallinna kesklinnas Liivalaia 40 seitsmenda korruse korteris külalist. Postimehel õnnestus temaga vahetult enne seda trepikojas kohtuda.

Hästi hoolitsetud, väljapeetud hoiakuga heledapäine naine ütles, et eesti keeles ta ei räägi, aga peale vene keele sobib ka inglise keel. Jäime vene keele juurde. Naine väitis, et ei tea, et tema abikaasaga oleks midagi halba juhtunud. Tõsi, mees oli mõni päev tagasi kuhugi asju ajama läinud. Seejuures ei paistnud naine olevat eriti üllatunud, kuuldes, et mehel võib tõsiseid probleeme olla. «Jah,» vastas ta küsimusele, kas mees töötas varem kapos.

«Ta helistas mulle eile ja ütles, et kõik on korras, täna ei ole ta mulle veel helistanud,» lausus abikaasa ja tundis väga vaoshoitult huvi, mis mehega võis juhtuda. «Milles teda süüdistatakse?» küsis ta, kui kuulis, et prokuratuur andis tund tagasi pressikonverentsi ja teatati, et mees on kinni võetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles