Vaata, kuidas valmib muusikaline lavalugu «Arabella»!

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval Birgitta festivalil esietenduva Olav Ehala-Leelo Tungla «Arabella» proovid käisid esmaspäeval täie hooga ning lavastaja Margus Kasterpalu ning trupi tegemisi olid jälgimas ka autorid.

 «Arabella» võiks tinglikult mahtuda ka žanrimääratlusse koguperelavastus ning päris kindlasti näeb selles korraldajate sõnul nüansse, mida tuttavaks saanud filmiloos või raamatus ei kohta. Lavastuses teevad kaasa Maria Soomets (Arabella), Hannes Kaljujärv (Taaniel Tina), Rain Simmul (Hasso), Andero Ermel (Halleluuja) ja teised armastatud laulvad näitlejad.

Tallinncityle rääkisid autorid Olav Ehala ja Leelo Tungal ning lavastaja Margus Kasterpalu videointervjuus ka sellest, missugusena paistab «Arabella» täna - üheskoos tõdeti, et sõnum tüdrukust, kes oma olemise üle mõtiskleb ja tahaks ehk elada teistsugust elu tavalise isa-emaga on aktuaalne ka täna. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles