Noored lähevad UITama

Merilyn Säde
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Genialistide klubi on olnud noortele festivalikorraldajatele nii mõttepesaks kui ka kohtumispaigaks. Vasakult Eike Eplik, Liisi Aibel, Kjersti Aas Stenby ja Marit Sirgmets.
Genialistide klubi on olnud noortele festivalikorraldajatele nii mõttepesaks kui ka kohtumispaigaks. Vasakult Eike Eplik, Liisi Aibel, Kjersti Aas Stenby ja Marit Sirgmets. Foto: Kristjan Teedema

Homme saab alguse esimene linnafestival UIT, mille ettevalmistamisega on seltskond Tartu noori tegelenud jaanuarist saadik.

Festivali idee sündis selle aasta jaanuaris, kui kamp noori otsustas, et oleks aeg jalad kõhu alt välja võtta ja ise midagi korda saata.

Festivali põhiprogrammi koordinaator Liisi Aibel rääkis, et soov oli teha midagi erialast ja samas proovida, kas üldse ollakse valmis festivali täiesti algusest peale korraldama. «Oli tahtmine ära kasutada huvitavaid Tartu paiku ja linna äärealasid,» ütles neiu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles