Lapsed seiklevad õpitubades

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnamuuseumi lastelaagris «Päri julgesti!» osalevad Karl Arthur Kade (vasakult), Mihkel Avvald, Rasmus Kosk ja Albert Tikka (esiplaanil) haarasid Lutsu majamuuseumis härjal kohe sarvist ning hakkasid vilunult kroketit mängima. Lutsu majamuuseumi kuraator Liivi Rosenvald jälgis kõrvalt reeglitest kinni pidamist.
Tartu linnamuuseumi lastelaagris «Päri julgesti!» osalevad Karl Arthur Kade (vasakult), Mihkel Avvald, Rasmus Kosk ja Albert Tikka (esiplaanil) haarasid Lutsu majamuuseumis härjal kohe sarvist ning hakkasid vilunult kroketit mängima. Lutsu majamuuseumi kuraator Liivi Rosenvald jälgis kõrvalt reeglitest kinni pidamist. Foto: Anni Nöps

Linnamuuseum korraldab lastele laagrit «Päri julgesti!». Puutetundlike telefonide ja arvutitega üles kasvavad lapsed on siiski täiesti tavalised lapsed, kes ronivad puu otsa ning õpivad lennult selgeks vana seltskonnamängu kroketi. Uus põlvkond saab nende vanade asjadega tegeleda muuseumis.

«Mulle meeldib siin kõige rohkem kroket,» teatas Tartu linnamuuseumi korraldatavas laagris «Päri julgesti!» osalev Tamme gümnaasiumi peagi 4. klassi poiss Albert Tikka, kes valmistus Lutsu majamuuseumi aias kroketiturniiriks.

«Näitering oli vahva,» lisas kommertsgümnaasiumi 4. klassi minev Karl Arthur Kade. «Mul oli kõige hullem osa – elevant. Õnneks lühike osa.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles