Tallinn eraldas meenekonkursi korraldamiseks 100 000 krooni

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenekaupluse aken Tallinna vanalinnas.
Meenekaupluse aken Tallinna vanalinnas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Linnavalitsus eraldas reservfondist 100 000 krooni Tallinna linna meenekonkursi «Tallinna kingitus» korraldamiseks.


Meenekonkurss «Tallinna kingitus» kestab kuni 31. juulini ja selle eesmärk on leida Tallinnale iseloomulikke meeneid, mida kinkida pealinna ametlikele külalistele ja koostööpartneritele.

Abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul valitakse augustikuus välja parimad tööd ja 20. augustil premeeritakse pidulikult võitjaid ning kuni 30 parimat tööd eksponeeritakse sügisel ka linnavalitsuse infosaalis.

Konkurss on avalik ja sellel võivad osaleda kõik füüsilised ja juriidilised isikud. Töid hinnatakse kolmes kategoorias - esinduskingitus asutusele või organisatsioonile; esinduskingitus isikule, näiteks teise linna linnapeale, auväärsele linnakodanikule või riigijuhile ning väike meene koostööpartnerile, olgu selleks siis mõni asutus, organisatsioon või eraisik.

Konkursi korraldamiseks ette nähtud 100 000 krooni, milles sisaldub kolme võidutöö 20 000-kroonine preemia, kokku 60 000 krooni ning eripreemiateks 20 000 krooni. Veel 20 000 krooni on meenete ostmiseks ja tootmise toetamiseks vajalike kulude katteks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles