Spordivõistlused piiravad nädalavahetusel liiklust

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keelumärk.
Keelumärk. Foto: Margus Ansu.

Tartu rulluisumaraton ning Jõgeva ja Tartu maakonnas toimuv jalgrattavõistlus piiravad tavaliiklust, lisaks on piiranguid teetööde tõttu.

Seoses Tartu Rulluisumaratoni ühistreeninguga on täna kella 19.00-21.00ni liiklusele suletud Tartu maakonnas Jõhvi-Tartu-Valga maantee Aovere ja Kõrveküla vaheline lõik. Ürituse toimumise ajaks on liiklus ümber suunatud Aovere-Vesneri-Möllatsi-Kõrveküla kaudu.

Jõhvi-Tartu-Valga maantee Uhmardu-Kõrveküla lõigul Jõgeva ja Tartu maakonnas on täna kella 16.00-19.00ni häiritud liiklus jalgrattavõistluse tõttu. Liiklust reguleerivad reguleerijad.

Pühapäeval on Võru maakonnas seoses rallisprindiga suletud kella 11.00-18.00ni Vana-Saaluse–Kõo maantee kilomeetritel 4,2-8,3; Plaani-Pari-Kündja maantee kilomeetritel 3-9,3 ja  Puspuri-Hulaku maantee kilomeetritel 0-4,4.

Lisaks avati öösel liiklusele Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee Variku viadukti ja Tõrvandi raudteeülesõidu vaheline suletud lõik. Ehitustööde jätkumise tõttu on liiklus suunatud maantee paremale poolele, kehtib kiiruspiirang 50 km/h. Kohati, Variku viaduktil ja maanteesillal, on sõidurajad väga kitsad– 3 kuni 3,25 meetrit. Nendes kohtades kehtib kiiruspiirang 30 km/h.

Harju maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maantee Luige-Tõdva remondilõigul jätkuvad asfalteerimistööd. Liiklust reguleeritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles