Rotermanni turu lahtiolekuajad pikenevad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rotermanni 3 turg pikendab alates 1. juulist lahtiolekuaegu õhtuni ning on avatud ka kolmapäeviti.


«Kuna meie turu klientide enamiku moodustavad töötavad inimesed, on meilt palju küsitud õhtuturgu. Seetõttu tuleme soovile vastu ja pakume esimese Tallinna turuna päris õhtuturgu,» lausus Rotermanni 3 turu projektijuht Merilin Pärli.

«Kuna alanud on aktiivne puhkusteaeg ning et müüjate jaoks päev kurnavalt pikaks ei veniks, alustame aga hommikuti hiljem, kümnest. Lisaks on võimalik nüüdsest ka kolmapäeviti turul käia,» lisas ta.

Sel nädalalõpul töötab turg veel oma tavapärastel aegadel, neljapäevast laupäevani kella 8-15. Tänasest on turul müügil ka esimesed eestimaised maasikad, mida jahe ilm lasi pikalt oodata.

Rotermanni 3 turul müüdav kaup on kodumaine, pärit erinevatest taludest ja tootmisüksustest üle Eesti. Müügil on liha- ja kalatooted, pagari- ja piimatooted ning hooaja jooksul pidevalt täienev valik marju ning puu- ja köögivilja.

Kuni 20 letiga avaturul on esindatud ka kodumaine mahetoodang. Turuplatsi ääres on jalgrattaparkla, kohvik ja laste mänguväljak, mis hõlbustavad turulkäiku. Rotermanni 3 turg asub kohe kobarkino taga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles